Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kalevala Korun naistenpäivän uutuudet

04.02.2017

latakkotytto.png

Naistenpäivänä 8.3.2017 Kalevala Koru tuo myyntiin korumuotoilija Kirsti Doukasin ja kuvanveistäjä, kuvataiteilija Kim Simonssonin yhteistyönä toteuttamat Sylkevä tyttö- ja Lätäkkötyttö-korut. Korut ovat rohkaisu suomalaiselle naiselle toteuttaa itseään omin ehdoin.


– Olemme ylpeitä voidessamme julkistaa yhteistyön kuvataiteilija Kim Simonssonin kanssa. Hän on yksi tämän päivän eturivin taiteilijoista, kommentoi Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen. 

Kalevala Koru on naisten perustama yritys, joka on saanut alkunsa halusta pystyttää patsas vahvan suomalaisen naisen kunniaksi. Naistenpäivän korulanseeraukset ovat jatkumoa yrityksen syntyidealle ja ovat rohkaisu tämän päivän naisille ja tytöille kulkea omaa polkuaan. 

Julkistettavat korut perustuvat Simonssonin samannimisiin keramiikkaveistoksiin. Simonssonin hahmot koruiksi muotoili Kalevala Korun muotoilujohtaja Kirsti Doukas.


– Olen ihaillut Kimin vahvaa ja omaperäistä tyyliä jo vuosikausia. On todella hienoa saada tehdä hänen kanssaan yhteistyötä. Kevään 2017 korujen aiheiksi valikoituivat Kimin veistoksista ikonisimmat tyttöhahmot. Näissä hahmoissa on rohkeutta ja yllätyksellisyyttä, sen saman halusimme siirtää koruihin.

Lätäkkötyttö on pienoisveistos, jonka saa jalustastaan irti kaulakoruksi. Lätäkkötytön svh. on 1190€ ja sitä on tehty rajoitettu sarja.

Sylkevä tyttö taasen on riipus, jota saa kahdessa eri koossa ja ketjun pituudessa. 45/50cm svh. 105€ tai 70/80cm svh. 190€

s-tytto.png

Mitä mieltä olet näistä koruista? Laittaisitko sylkevän tytön kaulaasi ja tuntisit voiman, joka kannustaa sinut toimimaan oman mielesi mukaan, rajoittumatta tytöille asetettuihin perinteisiin normeihin? Tällä korulla halutaan nimenomaan kannustaa tyttöjä ja naisia kulkemaan rohkeina omia polkujaan miettimättä, mitä muut odottaa. Jos haluat ostaa korun, voit tehdä ennakkotilauksen yhteydenottolomakkeen kautta (klikkaa tästä). Tuotteiden toimitukset alkavat maaliskuun lopulla.

06.06.2017Kuhinoita ja kesälomaa
13.03.2017Korumetalli - joku uusi jalometalli?
11.02.2017Kuvauspäivän saldoa
07.02.2017Ystävänpäivä
04.02.2017Kalevala Korun naistenpäivän uutuudet
23.01.2017Kuvauspäivä Marian kanssa