Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kelloseppä palvelee

Pienet huoltotyöt, kuten pariston ja rannekkeen vaihdot teemme asiakkaan odottaessa. Isommat korjaustyöt tehdään sovittavan aikataulun mukaisesti. Tuodessasi kellon korjattavaksi saat myös hinta-arvion korjauskustannuksista. Korjaamme niin taskukellot ja rannekellot kuin seinäkellot ja kaappikellot kahden ammattitaitoisen diplomikellosepän voimin. Annamme korjaustöihimme vuoden huoltotakuun.

Kaiverrukset

Palkinnot, pöytähopeat, korut ja kaiverruslaatat ovat yleisimpiä kaiverrustöitämme. Teemme ne joko perinteisellä kaiverruskoneella tai tietokoneella (katso video tästä). Tietokoneella tehtävät kaiverrukset mahdollistavat esimerkiksi yritysten ja yhdistysten logojen kaiverruksen. Sillä myös saa nopeasti ja huolellisesti kaiverrettua kymmenittäin palkintoja. Sormuksien kaiverrusta varten meillä on myös oma kone.

Jos haluat yksilöllisen käsinkaiverruksen, taidekaivertajamestari Tarja Luhta tekee sen omassa työpajassaan. Tarjan käsien jälki on todella kaunista ja ammattitaitoista. Välitämme työt hänelle suoraan.

Kultasepän työt

Raumalainen kultaseppä Raimo Helkelä korjaa alihankintatöinä korut sekä suunnittelee ja valmistaa uusia. Välitämme hänelle töitä viikoittain. Työt lähtevät korjaukseen pääasiassa viikon puolivälin aikoihin. Raimolla on siisti ja tarkka käsi. Hänen korjaamansa tai valmistamansa tuotteet ovat aina ensiluokkaisen siistejä.

Reiät korviin

Teemme reikiä korviin steriilisti Blomdahl Medical Ear Piercing –välineillä. Valikoimissamme on useita ensikorvakoruja, jotka laitetaan korviin siihen tarkoitetun kertakäyttöisen ”kasetin” ja rei’ityskoneen avulla. Annamme myös hoito-ohjeet rei’ityksen jälkeen.

Puhdistukset

Korut, pöytähopeat ja kellot puhdistuvat liikkeessämme niille tarkoitetuilla välineillä ja aineilla. Puhdistamiseen käyttämämme tuotteet ovat Hagerty ja Pol. Tuotteita on myös myynnissä, jos haluat puhdistaa tuotteesi itse. Kerromme samalla ohjeet miten puhdistusaineiden kanssa kannattaa toimia.

Silmälasien korjaukset

Uusimme silmälaseihin nenätyynyt ja ruuvit. Tarvittaessa myös taivutamme lasit istuvammiksi.